ספריית העזרההשירות החי
אחרי השירות
מסיימים את השירות החי; מה שהצוות שמר במהלכו נשאר עם השירות.
- במסך השליטה, לחצו על ⋯ פעולות נוספות בסרגל התחתון, ואז על סיום, ושוב על סיום כדי לאשר.
- כל המסכים יוצאים מהשירות ואתם חוזרים לעמוד השירות, והשינויים שהצוות שמר במהלכו נשארים.